Kontakt
Svensk tid (exakt)

Kalender
Google



Surftips:



Frågesport, korsord mm Alla böcker, bokhandlare, antikvariat Musik Alla myndigheter Pass Studierådgivning. Kolla världsrekord i bl.a. Guiness Arbetsförmedling. Lediga jobb. Presenttips och julklappstips Skicka blommor Glasögon, linser, ögonkirurgi. Tandvård. Äldreomsorgen Allt om din hälsa En smygtitt in i din framtid Finn en partner ! Bli smal !
Related pages:
Svärje.se
Tankeläsning.se
Mystik. Tankeläsning. Spökhistorier.






Välkommen till mig, tankeläsaren Toshio Suzuki.

Jag kan läsa dina tankar.
Det tar ca 20 sekunder.
Är du beredd ?

Ja!

        Du gamla, du fria... Spela: Du gamla, du fria..
Ditt personliga horoskop

Om man föddes en mörk oktoberdag på våra breddgrader, och första halvåret av sitt liv får uppleva vintermörker, kyla och vinterdepressiva människor, så blir man inte likadan som om man vore född i april och under sitt första levnadsår får uppleva sol, känna värme, höra fågelkvitter, vistas utomhus och bli kramad av föräldrar som är på en helt annan och bättre mental nivå. Det här är väl det allra lättaste exemplet på astrologi och detta behöver man inte vara astrolog för att förstå.

  Men astrologin går ju som bekant mycket längre än så. Det är en empirisk vetenskap, det vill säga att den bygger på erfarenheter, som astrologin samlat på sig under tusentals år om hur vi påverkas av tid och rum i en kosmisk resa som vi alla gör i svindlande hastighet varje sekund av livet.

  Dr. Aseem Singh har studerat astrologi i hela sitt liv och blivit fascinerad av hur olika kulturer, som sinsemellan är avlägsna i tid och rum och alltså haft väldigt liten kontakt med varandra, ändå erfarenhetsmässigt har kommit fram till ungefär samma resultat.

  Han har till exempel varit på plats hos både sydamerikanska indianer och bergsfolk i Himalaya. Han har studerat gamla europeiska häxkulturer och spådomar, liksom även de gamla egyptiernas och kinesernas astrologi. Med sina kunskaper, insikter och erfarenheter ställer han nu egna horoskop som gör succé överallt. Läs mer om Dr. Singhs horoskop och se hur han, för ett mycket rimligt arvode, kan förbättra ditt liv....